Thom Browne

Home Merken Brillen Thom Browne

Thom Browne is de meest toonaangevende modeontwerper van dit moment. Hij is de fashion lieveling van Manhattan en winnaar van de ‘Council of Fashion Design award’(ook wel de Oscar van de mode genoemd). Ontdekt door Ralph Lauren en geprezen door Anna Wintour.

Hij wordt geroemd om zijn klassieke, goed gestroomlijnde pakken die een opmerkelijk komische twist hebben; alle fashionata lopen weg met zijn “gekrompen”pakken, “te korte”broeken en buitengewone overhemden. Na tien jaar hiermee faam te hebben gemaakt lanceert hij nu zijn exclusieve brillenlijn.

Thom Browne eyewear staat voor een onderscheidende, in Japan gemaakte collectie met een geheel eigen signatuur. In oktober is het wereldwijd exclusief gelanceerd bij Collette in Parijs. De unieke ontwerpen zijn geïnspireerd op artiesten, kunstenaars en toparchitekten uit de jaren ’40, ’50 en ’60. De brillen worden gemaakt in speciaal ontwikkelde kleurencombinaties die samengaan met echt leer en zijkapjes van metalen maas. Allemaal gekenmerkt door Browne’s handtekening; de rood, wit, blauwe logo streep.